MENU

FAQs

• Ποιο είναι το στυλ φωτογράφισης που σας χαρακτηρίζει;

Το στυλ φωτογράφισης που μας χαρακτηρίζει είναι το φυσικό και αυθόρμητο το οποίο βασίζεται πάνω στις ανάγκες και τις προτιμήσεις του κάθε ζευγαριού ξεχωριστά. Ο κάθε γάμος αποτελεί για εμάς ένα καινούργιο ξεχωριστό παραμύθι για την φωτογραφική συλλογή μας. Ο κάθε γάμος είναι μοναδικός, για αυτό το λόγο εμείς προτιμάμε ένα φυσικό και αυθόρμητο στυλ , ώστε μέσα σε αυτό να αποτυπώνονται οι καλύτερες στιγμές σας, γέλια και δάκρυα χαράς. Σε καμία περίπτωση όμως δεν πρέπει να ξεχάσουμε και τους αγαπημένους μας ανθρώπους, οι οποίοι πέρα από το παραμύθι που θα δημιουργήσουμε μαζί χρειάζονται και τις στημένες φωτογραφίες οι οποίες θα κοσμούν για πάντα μια φωτογραφική κορνίζα στον τοίχο τους.

• Πόσες ώρες συνολικά θα είσαστε μαζί μας την ημέρα του γάμου μας;

Την ημέρα του γάμου σας θα είμαστε πάρα πολλές ώρες μαζί σας καθώς θα πρέπει να αποτυπώσουμε όλες τις στιγμές σας, ξεκινώντας από τις προετοιμασίες του ζευγαριού ξεχωριστά ( προετοιμασία γαμπρού, προετοιμασία νύφης) μέσα στις οποίες περιλαμβάνονται και οι οικογενειακές φωτογραφίες πριν το μυστήριο. Έπειτα ακολουθεί η φωτογράφηση όλου του μυστηρίου , οι οικογενειακές φωτογραφίες με τους κοντινούς συγγενείς μετά το μυστήριο και τέλος η ακολουθία στην δεξίωση όπου θα πραγματοποιήσετε τον πρώτο σας χορό και το κόψιμο της τούρτας ως νεόνυμφοι.

• Αναλαμβάνεται μυστήρια εκτός του τόπου εργασίας σας;

Φυσικά και αναλαμβάνουμε μυστήρια εκτός του τόπου εργασίας μας. Εγώ και οι συνεργάτες μου είμαστε πάντα στην διάθεση του ζευγαριού όπου και αν επιλέξει αυτό να πάει. Με μια έγκαιρη συνεννόηση ακολουθούμε παντού (Ελλάδα και εξωτερικό).

• Οι φωτογραφίες που θα πάρουμε στα χέρια μας θα έχουν υποστεί κάποια επεξεργασία ρετούς;

Όλες οι φωτογραφίες που θα πάρετε από εμάς περνάνε αρχικά από δύο στάδια επεξεργασίας. Το πρώτο στάδιο επεξεργασίας που περνάει η κάθε φωτογραφία είναι η φωτεινότητα και η αντίθεση , το δεύτερο στάδιο επεξεργασίας είναι το χρωματικό ύφος των φωτογραφιών. Ενώ οι φωτογραφίες που θα συνθέσουν το άλμπουμ σας περνάνε και από ένα τρίτο στάδιο επεξεργασίας το γνωστό retouching.

• Μετά από πόσο χρονικό διάστημα θα παραλάβουμε το φωτογραφικό υλικό του γάμου μας;

Το φωτογραφικό υλικό του γάμου σας θα το παραλάβετε ως εξής: την πρώτη εβδομάδα μετά τον γάμο σας θα παραλάβετε το δειγματολόγιο σε μια online gallery με κωδικό που θα σας δωθεί από εμάς ώστε να έχετε πρόσβαση μόνο εσείς . Την δεύτερη εβδομάδα θα σας παραδοθεί η μακέτα του αλμπουμ η οποία θα γίνει από εμάς .Εσείς με την σειρά σας καλείστε να ελέγξετε την μακέτα και να μας δώσετε ειτε το οκ ώστε να προβούμε στην εκτύπωση του άλμπουμ σας είτε να προχωρήσουμε σε τυχόν διορθώσεις που θα θελήσετε. Δίνοντας μας το οκ για την εκτύπωση θα πρέπει να υπολογίζετε 2-3 εβδομάδες για να λάβετε τα ψηφιακά άλμπουμ στα χέρια σας.

• Πόσες φωτογραφίες παραδίδεται στα μυστήρια;

Στο μυστήριο του γάμου παραδίδουμε 800 - 1000 φωτογραφίες ενώ στο μυστήριο της βάπτισης παραδίδουμε 300 - 400 φωτογραφίες οι οποίες περιλαμβάνουν όλες αυτές τις υπέροχες στιγμές που έχει καταγράψει ο φωτογραφικός μας φακός και οι οποίες θα σας συντροφεύουν για μια ζωή. Αφήνοντας παράλληλα ένα φωτογραφικό κληροδότημα στις επόμενες γενιές.

• Τι γίνεται με την ασφάλεια των αρχείων μας;

Για την ασφάλεια των αρχείων σας χρησιμοποιούμε την μέθοδο των δύο back up, τα οποία βρίσκονται σε διαφορετικό χώρο το ένα από το άλλο, για την αποφυγή δυσάρεστων εκπλήξεων. Μετά την παράδοση τον άλμπουμ σας κρατάμε το αρχείο σας για 2 χρόνια και κατόπιν ενημέρωσης σας προβαίνουμε σε διαγραφή αυτου.

• Πόση ώρα διαρκεί μια after wedding φωτογράφιση;

Μια after wedding φωτογράφιση διαρκεί μέχρι να πάρουμε το επιθυμητό αποτέλεσμα. Δεν μπορούμε να σας δώσουμε τον ακριβή χρόνο γιατί κατά κύριο λόγο αυτό εξαρτάται από την διάθεση σας και τις συνθήκες που θα συναντήσουμε. Όσο περισσότερο διάθεση έχετε εσείς , δίνετε το ερέθισμα σε μας να εκμεταλλευτούμε το κάθε λεπτό που μας δίνεται . Χωρίς αυτό να σημαίνει ότι θα σας έχουμε όρθιους για πολλές ώρες σε αντίξοες συνθήκες . Να θυμάστε όμως πως η όλη ουσία πέρα από το να πάρετε υπέροχες φωτογραφίες που θα συμπληρώσουν το παραμυθένιο άλμπουμ σας είναι να μείνει αυτή η μέρα αποτυπωμένη τόσο στο μυαλό όσο και στην καρδιά σας.

• Σε περίπτωση που δεν υπάρχει after wedding φωτογράφιση, θα υπάρξουν καλλιτεχνικές φωτογραφίες του ζευγαριού μετά το μυστήριο;

Σε όλες τις περιπτώσεις που είτε υπάρχει είτε δεν υπάρχει after wedding φωτογράφιση , αμέσως μετά το μυστήριο και αφότου έχουν τελειώσει οι οικογενειακές φωτογραφίες , ο φωτογράφος μαζί με το ζευγάρι και με τους κουμπάρους βγάζουν καλλιτεχνικές φωτογραφίες την ίδια μέρα ώστε να κλείσουν το άλμπουμ του γάμου με τις καλύτερες αναμνήσεις από εκείνη την ημέρα.

• Πόσες ώρες παρέχεται βιντεοσκόπηση στην δεξίωση;

Η βιντεοσκόπηση και η φωτογράφιση στη δεξίωση διαρκεί περίπου 2:00 ώρες από την στιγμή που θα εισέλθει το ζευγάρι στο χώρο της δεξίωσης. Σε αυτό το διάστημα εμείς θα καλύψουμε όλα τα απαραίτητα . Για παράδειγμα την είσοδο του ζευγαριού , την κοπή της τούρτας , τον πρώτο χορό του ζευγαριού καθώς και μεγάλο μέρος του γλεντιού το οποίο θα σηματοδοτεί το τι θα ακολουθήσει το υπόλοιπο βράδυ. Φυσικά στην περίπτωση που θα θελήσετε τις υπηρεσίες μας πέραν της ώρας που έχουμε αναφέρει παραπάνω , πάντοτε με συνεννόηση μαζί μας και κατόπιν μιας έξτρα χρέωσης ανάλογα με τον χρόνο που θα μας χρειαστείτε , θα είμαστε στην διάθεση σας να σας εξυπηρετήσουμε.

• Θα πρέπει να σας συμπεριλάβουμε και εσάς στο τραπέζι του γάμου;

Όσον αφορά το τραπέζι του γάμου δεν είστε υποχρεωμένοι να μας συμπεριλάβετε. Να θυμάστε όμως πως εκείνη την ημέρα εμείς θα είμαστε μαζί σας από το πρωί μέχρι αργά το βράδυ και θα χρειαστούμε σίγουρα ξεκούραση και φαγητό ώστε να ανακτήσουμε δυνάμεις.

• Πόσο καιρό πριν είναι η καλύτερη περίοδος για να σας κλείσουμε και πως μπορεί να γίνει αυτό;

Η καλύτερη περίοδος για να μας κλείσετε είναι ένας χρόνος πριν. Όχι πως αν έρθετε 2 μήνες πριν το γάμο και έχουμε ημερομηνία ελεύθερη δεν θα σας αναλάβουμε. Ο λόγος που προτρέπουμε τα ζευγάρια να κλείνουν νωρίτερα το προγραμματισμένο μυστήριο τους είναι για να έχουν επιλογή ημερομηνιών , για αυτό το λόγο όσο πιο νωρίς τόσο το καλύτερο. Όσον αφορά την κράτηση της ημερομηνίας , η κράτηση μπορεί να γίνει με πολλούς τρόπους , ( από κοντά , τηλεφωνική επικοινωνία , μέσω email ή μηνυμάτων από τα μέσω κοινωνικής δικτύωσης ) . Με όποιον τρόπο και να γίνει η κράτηση να θυμάστε πως η κράτηση οριστικοποιείται μόνο την αποστολή της προκαταβολής.

• Σε τι κλίμακα κυμαίνονται οι τιμές σας;

Οι τιμές μας είναι διαφορετικές σε κάθε ζευγάρι και αυτό γιατί το κάθε ζευγάρι έχει διαφορετικές απαιτήσεις. Όποτε ανάλογα με τις ανάγκες του εκάστοτε ζευγαριού διαμορφώνονται και οι τιμές μας. Τις οποίες θα χαρούμε πολύ να τις συζητήσουμε από κοντά ώστε να βρούμε αυτό ακριβώς που σας ταιριάζει.

• Πως γίνεται ο τρόπος πληρωμής;

Ο τρόπος πληρωμής είναι πολύ απλός και γίνεται σε τρια βήματα. Προκαταβολή το 20 % για την κράτηση της ημερομηνίας, το 70% την εβδομάδα του γάμου και το 10% κατά την παράδοση. Φυσικά υπάρχει κ η δυνατότητα των δόσεων μέσω πιστωτικής κάρτας έως 12 άτοκες δόσεις .

• Τι εξοπλισμό χρησιμοποιείται;

Όσον αφορά τον επαγγελματικό μας εξοπλισμό χρησιμοποιούμε ότι καλύτερο υπάρχει στην αγορά. Ο εξοπλισμός μας ανανεώνεται συνεχώς τόσο στην φωτογράφηση όσο και στην βιντεοσκόπηση . Χωρίς φυσικά αυτό να σημαίνει ότι τα εργαλεία κάνουν όλοι την δουλειά για εμάς . Τα εργαλεία για εμάς είναι απλά ένα μέσο για να αποτυπώσουμε την δουλειά μας.

• Πέρα από την φωτογράφιση γάμου και βάπτισης αναλαμβάνεται και άλλου είδους φωτογραφήσεις;

Το κατάστημα μας πέρα από την φωτογράφιση γάμου και βάπτισης αναλαμβάνει και άλλου είδους φωτογραφήσεις . Όπως για παράδειγμα φωτογράφηση εγκυμοσύνης , νεογνών και φωτογράφιση πορτραίτων μέσα και έξω από το στούντιο. Καθώς και φωτογράφιση επαγγελματικών προϊόντων και επαγγελματικών χώρων. Από το κατάστημα μας φυσικά δεν θα μπορούσε να λείπει και η φωτογράφιση φαγητού.

• Τι άλλες υπηρεσίες παρέχεται;

Πέρα από τις υπηρεσίες που αναφέραμε παραπάνω , το κατάστημα μας παρέχει δημιουργία ευχολόγιου με την Pre Wedding φωτογράφιση σας , δημιουργία slideshow καθώς υπάρχει και η δυνατότητα του drone για την ημέρα του γάμου.

• Τα πνευματικά δικαιώματα των φωτογραφιών σε ποιον ανήκουν;

Τα πνευματικά δικαιώματα ανήκουν στον φωτογράφο . Τι σημαίνει αυτό? Εσείς έχετε την δυνατότητα να χρησιμοποιήσετε τις φωτογραφίες σας όπως θέλετε ( εκτύπωση, δημοσίευση στα social media ( με μια αναφορά στον δημιουργό της φωτογραφίας )) . Όπως την ίδια δυνατότητα έχει και φωτογραφος στην εκτύπωση και την δημοσίευση για διαφημιστικούς λόγους . Σε καμία περίπτωση βέβαια δεν θα μπορέσετε να κάνετε χρήσει των φωτογραφιών για διαφημιστικούς σκοπούς χωρίς την συγκατάθεση του φωτογράφου.

CLOSE